Partners met passie

Juffertje in 't Groen
In Naarden Vesting kan je bij Saskia Reerdink de mooiste bloemcreaties aanschaffen. Zij levert al jaren de bloemdecoratie en de vazen voor Aan Tafel Graag en is gevestigd in '5 conceptstore' waar ook Atelier KK en Jill Fashion te vinden zijn. www.marktstraat5.nl

Moments4Wine
Via de webwinkel van Hans de Wit kopen wij al jaren de wijnen voor onze catering. Voor vier speciale momenten Lounge, Party, Specials en Food, zijn mooie wijnen geselecteerd.
www.moments4wine.nl

Vlaamsch Broodhuys
Vlaamsch Broodhuys bakt zoals topkoks komen. Alleen de beste ingredienten zijn goed genog voor 'le pain gand-mère' en de andere broden van Dimitri Roels en zijn Bakkers. Iedere zondag ochtend om 07.00 uur leveren zij ons hun heerlijke brood voor onze klant Buitenhof.
www.vlaamschbroodhuys.nl

Esther Been, mezzo sopraan
Kippenvel en natte ogen van ontroering als Esther begint te zingen uit bijvoorbeeld Madame Butterfly. En kippenvel en een lach als ze Mozart kiest en de gasten betrekt bij een prachtig maar ook grappig duet samen met Lieve en onder begeleiding van pianist Hein Hoogendoorn.
www.estherbeen.nl

Serve verhuurservice
Bij dit bedrijf huren wij al jaren onze materialen. Van theelepel tot complete bar en van parasol tot modern gekleurde fatboys. Zeer persoonlijke en service gerichte klantbenadering. En de Sinterklaas taart op 5 december laten we niet graag aan onze neus voorbij gaan.
www.serve.nl

The Tent Company
Crocodile Dundee noemde een klant van ons de eigenaar van dit professionele bedrijf, Erik de Kaper. Je wilt een prachtige tent met sfeervol meubilair en van A tot Z begeleiding dan bevelen wij dit bedrijf van harte aan.
www.thetentcompany.nl

Biwear clothing company
Toen wij acht jaar geleden voor onze kokscrew van het Holland Heineken House kleding zochten kwamen wij al bij Bianca van der Lee van Biwear terecht. Oranje koksbuizen en groen geblokte broeken kleurden Salt Lake City. Die kleuren ruilen we in voor andere maar het bedrijf niet.
www.ChaudDevant.com

d'Hersigny
En als je er dan aan toe bent om je logo mooi te laten borduren op (bedrijfs)kleding dan (be)land je goed als je bij dit bedrijf terecht komt. Persoonlijk, hoge kwaliteit en snel!
www.dhersigny.nl

VisieCom.com
VisieCom Webdesign Zeeland is specialist op het gebied van website bouw, internet marketing en email marketing. Ook op culinair gebied inmiddels goed bezig kijk bijvoorbeeld eens naar de door hun gemaakte site www.hetbadpaviljoen.nl
www.Visiecom.com

Ontwerp & Realisatie: © 2014 VisieCom