Lof

Holland Heineken House, Salt Lake City USA
Zoals jullie weten zijn wij zeer te spreken over de plezierige samenwerking, jullie betrokkenheid en de flexibele instelling en natuurlijk over een zeer goed keukenproduct. Uiteraard ook alle lof voor jullie gehele keukenbrigade, wat een goed team was en op heel natuurlijke wijze integreerde met de rest van de crew.

Pro Assistance, Amsterdam Diamond Centre Amsterdam/walking dinner voor 120 gasten
Wat was het eten weer fantastisch! Iedereen heeft ervan genoten en is met een goed gevulde maag thuisgekomen. Wat een fijne bediening. Ik kan niet anders dan positief zijn over de service. Erg fijn dat er genoeg ruimte was. Ik kan me niet voorstellen dat dit vorig jaar in een klein keukentje heeft plaatsgevonden!

KNVB, Zeist/walking dinner voor 85 gasten
Enthousiast over de culinaire invulling en de entourage.

Alerio, Amsterdam, 4-gangen diner voor 6 personen
Heel erg veel dank voor de geweldige catering. Het was allemaal even lekker en we zitten hier nog zwaar na te genieten van het heerlijke eten. Erg luxe om gast in je eigen huis te mogen zijn!

ING, Amsterdam, cricketclinic Amsterdamsche Cricket Club met aansluitend borrel met happen voor 35 personen
Namens alle deelnemers moet ik zeggen dat we een geweldige middag hebben beleefd op ACC. Het weer was goed, de clinic werd prima uitgelegd en begeleid door de twee coaches en de catering was prima verzorgd. Mijn complimenten!

Achmea,cricketclinic Amsterdamsche Cricket Club met vooraf vergadering, uitgebreide lunch en culinaire barbecue voor 12 personen
Dank je Eva. We hebben een bijzonder geslaagde dag gehad. De verzorging die jullie geleverd hebben, in combinatie met de locatie en de leuke clinic, hebben onverdeeld positieve feedbeack opgeleverd.

Verjaardagsfeest Breukelen, walking diner met operazangeressen en oesterman voor 120 personen
Ik wist werkelijk niet dat het kon: zelf een feest geven en er enorm van genieten, alle zorgen en alle aandacht uit handen gegeven. Vrijdagmiddag zaten wij gewoon heerlijk in het zonnetje op onze steiger aan de Vecht, terwijl diverse teams van professionals bezig waren de zaken top te verzorgen. Het is werkelijk schandalig; wij hebben eigenlijk alleen de uitnodigingen verzorgd en de locatie beschikbaar gesteld. De avond zelf ging natuurlijk veel te snel voorbij. Te weinig mensen gesproken, te veel indrukken, te veel sferen. Iedereen mixte met iedereen, zaken, vrienden, familie, hockey en overige aanhangers. Dat is niet doordat wij dat zo hadden uitgezocht, maar doordat sfeer, entourage, eten, drinken en bediening/zorg van een voor mij en vele anderen ongekend niveau waren.

Verjaardagsfeest Amsterdam, walking diner, 80 personen
Ik wil je even laten meedelen in alle positieve reacties die ik krijg nav mijn feest afgelopen zaterdagavond! Veel mensen zijn laaiend enthousiast over de hapjes!

Verjaardagsfeest Amstelveen, culinaire barbecue, 50 personen
Nu wij hebben ook veel plezier gehad en vonden het een fantastisch feest. Mede door de overweldigende hapjes, de wijn en de muziek. Als de directrice van de cateraar weer thuis van vakantie is, kan je dan de recepten vragen van de soep en de saus vd de balletjes die we bij de borrel kregen en de saus welke over de kip moest. Die waren toch wel geweldig. Ik wou dat ze een kookboekje had dan zou ik hem meteen kopen.

Huwelijksdiner Bunker P Naarden Vesting, 20 personen
Wat hebben wij een fantastische dag gehad. Dankzij jullie waanzinnig lekkere eten en super aankleding. Iedereen vond het echt geweldig. Ben zo blij dat we met jullie dit hebben gedaan, alles precies zoals we wilde. Dank, dank, dank!!!

Verrassingslunch Naarden Vesting in Maharadja tenten, 25 personen
De lunch afgelopen zondag, net zo super als de keren daarvoor!Een betere partner dan "Aan Tafel Graag"  voor het organiseren van een originele lunch voor mijn 60 jarige echtgenote kon ik mij niet wensen.
Bijzonder goed ingevoerd  en behulpzaam m.b.t. alle aspecten die daarbij komen kijken maar vooral uiterst originele en heerlijke gerechten met voor ieder wat wils.

Catering tv programma Buitenhof, ontbijt redactie en crew, ontvangst gasten, lunch, 50 personen
De lunch afgelopen zondag, net zo super als de keren daarvoor!

Catering Clinica Verde diner, 90 personen, Olympisch Stadion, Amsterdam
Namens alle moeders en kinderen die in de toekomst gebruik kunnen maken van de Clinica Verde kliniek, willen wij jullie hartelijk danken voor de bijdrage aan een bijzonder geslaagde avond! Mede dankzij de steun van Aan Tafel Graag is de avond in alle opzichten - niet ind e laatste plaats in financieel opzicht - een groot succes geworden.

Ontwerp & Realisatie: © 2014 VisieCom