Catering van Nu

De gepassioneerde chefkoks van Aan Tafel Graag vervullen alle culinaire wensen op locatie. Oprichters Eva Peek en Kenneth Robert maakten jaren geleden van hun hobby hun beroep. De expertises van Aan Tafel Graag zijn net zo gevarieerd als hun gerechten: exclusieve dinertjes, de lekkerste hapjes tijdens borrels of de complete catering op bruiloften en partijen. Van een informele borrel met bijzondere hapjes tot een chique bedrijfsopening met verse oesters en kaviaar; en van een uitgebreide winterbarbecue tot een heel persoonlijk diner.

 

Smaakvol

De klassieke keuken is ons uitgangspunt maar we streven altijd naar vernieuwende smaakcombinaties en een sfeervolle, eigentijdse presentatie. Alleen de beste ingrediënten zijn goed genoeg voor onze gerechten. We laten ons dan ook graag inspireren door de seizoenen.

 

Catering op maat

Smaken verschillen en gelegenheden ook. Daarom verzorgt Aan Tafel Graag altijd maatwerk. Of het nu gaat om een eetfestijn met vrienden, een huwelijksreceptie of een zakelijke bijeenkomst. Aan Tafel Graag regelt alles tot in de puntjes. Zelfs een privé-chefkok aan huis of een workshop staan op onze menukaart!

 

Catering op locatie

Wij cateren op elke gewenste locatie: thuis, op kantoor of in een mooi kasteel. Kenneth en Eva helpen je ook met het selecteren van aansprekende locaties in Nederland of in het buitenland. Als je bijvoorbeeld een chalet in de bergen hebt gehuurd en je wilt zelf vooral skiën maar 's avonds wel kunnen genieten van culinaire kunsten; ook dan kan je op ons rekenen. En wij kennen ook nog een aantal 'geheime' locaties die zeer idyllisch zijn.

 

Catering Plus

Aan Tafel Graag is veel meer dan alleen lekker eten en drinken. Wij organiseren regelmatig grote bijeenkomsten waarbij we ook de opbouw, aankleding en bediening regelen. Na afloop ziet de locatie er vanzelfsprekend weer tiptop uit. Eigenlijk hoef je alleen de datum te prikken en de gastenlijst aan ons door te geven. De rest kan je aan ons overlaten.

Ontwerp & Realisatie: © 2014 VisieCom